L’olotí Josep Maria Padrosa és l’escollit per ser el nou gerent de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa

L’olotí Josep Maria Padrosa, exdirector del Servei Català de la Salut, és el nou gerent de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. Padrosa es va incorporar dilluns en el nou càrrec i ja s’ha reunit amb part dels treballadors. Els ha informat que el seu nomenament no significarà cap canvi en la manera de gestionar la fundació.

L’olotí Josep Maria Padrosa, exdirector del Servei Català de la Salut, és el nou gerent de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. Padrosa va presentar la seva sol·licitud juntament amb una trentena de candidats. Després de realitzar les primeres proves, va ser escollit juntament amb dos sol·licitants més. Els tres finalistes van ser entrevistats per tres membres del Patronat de l’Hospital, un representant del Servei Català de la Salut i un altre del Consorci de Salut i Social de Catalunya. Padrosa va ser l’escollit per la seva trajectòria i experiència. El seu nomenament va ser ratificat per unanimitat pel Patronat. L’olotí afronta amb ganes i il·lusió el nou projecte al capdavant de la gerència de l’hospital.

Padrosa substitueix en el càrrec al doctor Carles Puig, que, després de 25 anys com a gerent del centre hospitalari, s’ha acollit a una jubilació parcial. Puig continuarà temporalment com a gerent de la Fundació de l’antic Hospital Sant Jaume. Durant 15 dies, donarà suport a Josep Maria Padrosa en el traspàs de les competències per a la gerència de l’hospital comarcal.

Padrosa es va incorporar dilluns en el nou càrrec i ja s’ha reunit amb bona part dels treballadors. Els ha informat que el seu nomenament no significarà cap canvi en la manera de gestionar la fundació.

Josep Maria Padrosa és llicenciat en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona i titulat en el programa d’Alta Direcció d’Empreses per l’IESE. En l’àmbit privat, entre el 2002 i el 2010 va ser director general de la corporació Fisiogestió. En el sector públic, entre el 1996 i el 2000 va exercir com a gerent de la Regió Sanitària de Girona del Servei Català de la Salut. El 2011 va ser nomenat director del Servei Català de Salut fins a aquest any, que ha estat substituït per David Elvira.

x