El ‘Pros i Contres’ debat avui sobre el barri vell d’Olot amb un cara a cara entre ajuntament i associació de veïns

L’estat de conservació del barri vell d’Olot és motiu de debat des de fa molts anys. Un debat que es manté obert, probablement perquè les mancances es mantenen tot i les intervencions que han fet els últims equips de govern de l’ajuntament d’Olot. Avui el programa ‘Pros i Contres’ es pregunta si el nucli antic és un barri de segona. Per parlar-ne ha convidat a Estanis Vayreda, regidor de Promoció Econòmica i qui va ser durant temps el regidor d’aquest barri, i David Juvanteny, portaveu de l’Associació de Veïns i Propietaris del barri vell. Un cara a cara que vol posar llum a les mancances d’aquesta barri d’Olot i trobar solucions entre les dues parts. El programa el podran veure en el seu horari habitual, a les 15.10, 20.40 i 23.10, al XIP/TV, la televisió a la carta, i on line a través del web.