La Generalitat advoca per quantificar la capacitat de càrrega de la Fageda d’en Jordà

Ara que s’acosten els ponts de la tardor, caldrà veure si les massificacions puntuals en sectors com la Fageda d’en Jordà tornen a esdevenir-se o s’han corregit alguns aspectes dels ocorreguts l’any passat que comportin una visita més ordenada de l’espai.

Ahir el director general de Turisme de la Generalitat, Octavi Bono, va ser entrevistat a la Xarxa de Televisions Locals. Va advocar per quantificar el nombre de visitants que pot encabir la Fageda i a partir d’aquí, aplicar les mesures convenients. Per fer-ho, va parlar d’un concepte antic, la capacitat de càrrega dels espais.

 

Notícies relacionades:
– La Fageda d’en Jordà s’omple de turistes sense repetir les aglomeracions de la tardor
– Més de 2.500 persones van visitar la Fageda d’en Jordà el diumenge 11 d’octubre, una xifra històrica que va saturar la zona
– L’afluència de visitants a la Fageda genera aglomeració de cotxes estacionats fins a la urbanització de Can Blanc de Santa Pau