L’Espai Ideal i l’Arxiu Comarcal conviden a reflexionar sobre el paper dels joves a la Garrotxa amb una sèrie d’exposicions

L‘Espai Ideal d’Olot i l’Arxiu Comarcal, juntament amb el Museu de la Garrotxa, han creat un projecte col·laboratiu per reflexionar sobre el paper dels joves dins la societat a partir de mostres fotogràfiques. Les exposicions es podran veure a l’Espai Ideal de forma trimestral.

Quan som joves ens atrevim davant moltes situacions. Som capaços d’agafar qualsevol cosa i llançar-nos muntanya avall, o potser preferim passar la tarda jugant o veient futbol en el camp més proper. I és que malgrat passin els anys, tothom ha passat per aquesta etapa de la vida, i les diferències d’època no varien la vitalitat que es desprèn en la joventut. Per aquest motiu, l’Espai Jove Ideal d’Olot i l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa han iniciat el projecte ‘Sempre Joves’; una col·laboració que mostrarà, de forma trimestral a l’Espai, diverses fotografies on es podrà reflexionar sobre el paper dels joves en la societat garrotxina.

Les fotografies integraran imatges a partir de finals del segle XIX i mitjans dels anys 80. La primera mostra arrencarà el 4 de novembre, centrant-se en el lleure i l’esport. Així mateix, s’iniciarà un concurs a través de les xarxes socials perquè els joves s’atreveixin a repetir les mateixes fotografies de l’exposició.