Les Planes d’Hostoles recupera la Pista Poliesportiva de l’Estació, després de 10 anys re reivindicació ciutadana

Els treballs de recuperació de la Pista Poliesportiva de L’Estació de les Planes d’Hostoles va començar ahir. Les obres per tornar a fer operatives les instal·lacions esportives feia 10 anys que es reivindicaven. La que s’ha iniciat ara és una primera fase per crear pistes de bàsquet, futbet i voleibol, però en seguiran més per adequar totes les instal·lacions.

Fa anys que la posta poliesportiva de l’Estació de Les Planes d’Hostoles havia deixat de ser operativa. Ara, després de 10 anys de reivindicació ciutadana,  s’han iniciat les obres per recuperar l’equipament. La Pista Poliesportiva de l’Estació de Planes d’Hostoles, que es va deixar d’utilitzar per la col·locació la sala polivalent provicional i posteriorment el magatzem de la brigada municipal.

A la Pista Poliesportiva ja se li han posat les dues primeres capes, una de formigó i una altra d’asfalt. I entre aquesta setmana i la que ve s’acabarà d’enllestir amb quatre capes de resina. El cost dels treballsés d’uns 37mil euros, dels quals 9 han estat subvencionats per la Diputació de Girona i 22mil per PUOSC.

En aquesta  actuació, també s’està aplanant el camp de futbol 7 que hi ha contigu a la pista poliesportiva, perquè pugui ser utilitzable. En un futur, les Planes d’Hostoles vol posar-hi gespa artificial. A més del camp de futbol 7, al zona esportiva que s’anirà habilitant amb diverses fases també preveu incloure una pista de tennis i una de pàdel. De moment, un cop habilitada la Pista Poliesportiva i la il·luminació d’aquesta, el següent pas serà la millora de dels vestidors.