El Servei de Català d’Olot – La Garrotxa busca voluntaris per formar parelles lingüístiques

El Servei de Català Olot – La Garrotxa busca voluntaris per poder dur a terme el Voluntariat per la Llengua durant aquest curs. El projecte que té una doble vessant: social i lingüística i es du a terme a la Garrotxa des del 2003.

El Voluntarietat per la Llengua és un projecte que permet que les persones estrangeres que estan estudiant català puguin practicar-lo a fora de l’aula, en una situació distesa, posant en contacte diverses persones per parlar temes quotidians. Enguany, molts dels participants que acostumaven a apunar-s’hi han demanat descansar i el Servei de Català d’Olot – La Garrotxa busca voluntaris.

Aquest projecte té un doble objectiu: social i lingüístic. Cada voluntari i aprenent es troben una hora a la setmana durant 10 setmanes. Els voluntaris que vulguin apuntar-s’hi ho poden fer anant al Servei de Català. Tot i que el tret de sortida oficial serà el 3 de novembre, durant tot el curs es van creant parelles lingüístiques a mesura que aprenents i voluntaris ho van sol·licitant.

 

x