Olot acull la jornada ‘Ocupació en xarxa’ amb una conferència i un ‘speed dating’ amb alta participació de professionals i empreses

L’àrea d’ocupació de l’Ajuntament d’Olot i l’Agència d’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa han organitzat la jornada de selecció ‘Ocupació en xarxa’ en la que posen en contacte professionals que opten a un lloc de treball i empreses que busquen un perfil concret de treballadors.

La demanda de les empreses de la Garrotxa d’un perfil concret de professionals ha fet possible que durant el dia d’avui es dugui a terme la primera Jornada de Selecció – Speed Dating a la Sala El Torín. L’àrea d’ocupació de l’Ajuntament d’Olot i l’Agència d’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa van prendre nota de les demandes de les empreses i han trobat aquest mètode per posar en contacte professionals, tant actius com a l’atur, que busquen canviar de treball i empreses que cerquen treballadors qualificats.

La jornada ha comptat amb 43 persones inscrites, la majoria enginyers, i 15 empreses en busca de treballadors. De totes maneres, a les conferències formatives del matí s’hi han apuntat 50 empreses. En elles els conferenciants ensenyaven a les empreses a mostrar-se al treballador en 3 minuts i també al treballador a fer-se atractiu per les empreses en el mateix temps. Els motius pels quals els treballadors s’han apuntat a aquesta jornada són, principalment, la intenció d’obtenir una millora laboral i també, intentar aproximar-se a la comarca.

 

Notícies relacionades:
– La Sala El Torín acollirà aquest divendres un ‘speed dating’ empresarial amb 40 candidats i 15 empreses garrotxines inscrites
– L’Ajuntament d’Olot organitzarà una jornada per promoure el retorn dels professionals qualificats a la Garrotxa

x