La dietista i nutricionista Maria Manera estrena el X Cicle de conferències ‘Els grans interrogants de la ciència’ parlant de llegums

La desena edició del cicle de conferències ‘Els grans interrogants de la ciència’ va quedar inaugurada al Casal Marià amb la garrotxina Maria Manera, diplomada en Nutrició Humana i Dietètica. El tema de la conferència va ser els llegums, coincidint amb l’any internacional d’aquest producte tan present a les terres de la comarca.

Hauríem de consumir més llegums? Aquest va ser el títol de la primera conferència del cicle ‘Els grans interrogants de la ciència’. La ponent va ser la garrotxina Maria Manera, nutricionista i dietista, que va parlar dels llegums des del punt de vista nutricional i de salut.

El gran valor nutritiu d’aquest aliment fa que sigui un element imprescindible per les dietes del dia a dia. Precisament aquest 2016 es celebra l’any internacional dels llegums declarat per les Nacions Unides, i tenint en compte la productivitat de llegums a nivell de la comarca, la conferència va reunir a desenes de garrotxins al Casal Marià. Enguany el cicle de conferències ‘Els grans interrogants de la ciència’ celebra la seva desena edició i continuarà el 18 de novembre amb el físic Albert Bramon.

 

Notícies relacionades:
-‘Grans interrogants de la ciència’ torna, en el seu desè aniversari, al Casal Marià