L’espai Núria Social acull una jornada solidària de circ per recollir fons per l’ONG LivingNepal

L’espai Núria d’Olot, on antigament havia un cinema, va acollir ahir una jornada solidària a càrrec de LivingNepal, una organització sense ànim de lucre que destina el què recapta a reconstruir les zones més afectades del Nepal pel terratrèmol que va tenir lloc allà el 25 d’abril del 2015.

Amb la participació de pallassos vinguts de diverses associacions, com Payasos sin Fronteras, l’espai Núria va acollir ahir una jornada solidària d’humor. Els pallassos es van conèixer al Nepal i l’espectacle que es va viure ahir és el mateix que van dur a terme allà pels refugiats amb l’objectiu de transmetre el riure i que la població que ho estava passant malament rigués.

L’objectiu d’ahir era clar: sensibilitzar la gent i treure finançament pel projecte LivingNepal, una ONG per la reconstrucció de cases, construcció de potabilitzadores, escoles… a les zones més afectades del Nepal pel terratrèmol que va tenir lloc allà el 25 d’abril del 2015.

Un dels objectius de Núria com a associació és el de promoure activitats solidàries, projectes que ajudin a millorar el món on vivim. Deixen l’espai a cost zero i així tots els diners recaptats per l’espectacle van a parar a l’ONG. En aquest cas la entrada era invertida, el què significa que primer es veia l’espectacle i després, en funció de si t’havia agradat, pagaves el què consideressis.

Notícies relacionades: 
– Inaugurades les reformades instal·lacions del nou espai Núria Social amb una cantina agroecològica i una sala polivalent
– El Núria reobre dimarts amb un espai de coworking