L’alcalde d’Olot anuncia durant l’acte d’homenatge al CPA Olot que la pista de patinatge dels pavellons passarà a dir-se ‘Montsita Casadellà’

El Teatre Principal ha estat la ubicació escollida per el reconeixement institucional al CPA Olot després d’aconseguir el seu 10è campionat mundial a Novara (Itàlia). La vetllada ha estat plena de reconeixements per les patinadores i per el cos tècnic del CPA Olot, diverses personalitats a nivell provincial i autonòmic no s’han perdut aquesta cita.

Les patinadores del CPA OIot han rebut aquesta tarda el reconeixement que mereixien després de conquistar el seu 10è campionat mundial en terres italianes el passat 8 d’octubre. Enguany, la ubicació escollida ha estat el Teatre Principal que comptava amb molta més capacitat de públic que la sala de plens del consistori olotí.

Les patinadores i els dos entrenadors, han entrat al teatre una per una i amb la música del ball amb que van aconseguir el seu 10è títol i seguidament les personalitats presents a l’acte han procedit a l’entrega dels reconeixements. Cada patinadora ha estat obsequiada amb una reproducció del ‘Treu-me d’aquí’, el show que va fer-les campiones mundials. A més s’ha fet un reconeixement extra als 3 components del club que han estat presents en els 10 mundials, els tècnics Ester Fàbrega i Ricard Planiol, i la capitana Anna Quintana que van rebre una reproducció d’una escultura de Josep Clarà. També s’ha fet un especial reconeixement a les 7 patinadores que deixen el primer equip del CPA Olot: Laura Corredera, Eva Fàbrega, Laura Moiset, Raquel Moli, Nora Murlà, Cristina Planagumà i Ada Vila.

Aprofitant l’emotivitat de la vetllada l’alcalde de la ciutat Josep Maria Corominas, ha anunciat que la pista de patinatge dels pavellons passarà a anomenar-se Montsita Casadellà, la primera presidenta del club, un dels moments més sentits de l’acte, sobretot per la seva filla, l’entrenadora Ester Fàbrega.

A l’acte hi han assistit personalitats com Gerard Figueras, secretari general d’Esport de la Generalitat de Catalunya, l’alcalde de la ciutat Josep Maria Corominas, Mar Roca regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Olot, Albert Fàbrega, conseller d’Esports del Consell Comarcal, Josep Pujols, representant territorial de l’Esport de la Generalitat de Girona, Benjami Pons, vicrepresident de la Federació Catalana de Patinatge i Josep Badia, president del Comitè Artístic de la Federació Catalana de Patinatge.

 

Notícies relacionades:
– El CPA Olot aconsegueix el 10è títol mundial de la seva història a Itàlia
– El CPA Olot aconsegueix una puntuació d’escàndol i s’endú el seu onzè títol Europeu de patinatge artístic en Grups de Xou Gran a Matosinhos
– El CPA Olot fa un entrenament públic per rebre el suport dels olotins abans de l’europeu de Porto

x