Els vots favorables al finançament de la reforma del CNO guanyen a l’assemblea extraordinària però resulten insuficients per aprovar la proposta

El Club Natació Olot no ha aconseguit el suport necessari dels socis per aprovar la proposta de finançament de la reforma de les instal·lacions de Les Tries. Han votat al voltant de 2.000 socis, dels quals prop d’un 60% ha votat afirmativament; malgrat això, calia arribar al 66% per tirar endavant el projecte.


Guanya el sí però no de forma suficient: el Club Natació Olot ha de desestimar la proposta de finançament de la reforma de les seves instal·lacions al no aconseguir el suport mínim dels socis, marcat en un 66% dels vots afirmatius en la consulta que s’ha celebrat al llarg d’aquest diumenge. S’han comptabilitzat prop d’un 60% de butlletes afirmatives a tirar endavant la iniciativa presentada per la junta del CN Olot, però insuficients per dur a terme la remodelació. A la consulta s’han emès 2.000 vots, dels quals han estat considerats com a vàlids 1.996. 1.187 han apostat pel ‘sí’, mentre que 807 han optat pel ‘no’, i dos vots han estat en blanc. En total, tenien dret a vot 6.700 socis del Club Natació Olot.

Els resultats de la consulta deixen en suspens la reforma de les instal·lacions, a l’espera dels següents passos que decideixi fer la junta directiva del club. La proposta de finançament proposada invertia 6 milions 700 mil euros en les obres: el club pretenia demanar un crèdit de 4 milions d’euros, i hi afegien 500.000 euros procedents de la Generalitat de Catalunya, 700.000 de fons propis. En la proposta de finançament, els socis haurien hagut de pagat durant 15 anys una quota addicional de 3’70 euros al mes.

 

Notícies relacionades:
– El Club Natació Olot presenta el projecte de finançament de la reforma de les instal·lacions
– El Club Natació Olot presentarà dimecres el finançament del projecte de remodelació de les instal·lacions