El Club Volei Olot es veu superat en tot moment pel Podes i Tales Manacor (0-3)

El Club Volei Olot va patir una contundent derrota davant el Podes i Tales Manacor en la visita dels mallorquins a la capital de la Garrotxa. Els locals van anar a remolc tot el partit i, quan per fi van treure a lluir les seves virtuts, no van tenir l’encert necessari per intentat remuntar.

I és que tot i que el primer quart semblava que arrencava positivament pels olotins, poc va trigar el Manacor en demostrar que no seria una tarda agradable pels locals. De la mà d’Anderson, els de les Illes Balears van donar un autèntic recital d’esmaixades. El Club Volei Olot intentava reaccionar però cada cop que semblava que s’apropava al marcador, apareixia el ‘2’ rival per demostrar que no hi havia pràcticament res a fer. Poc va trigar l’equip visitant en deixar vist per sentència el primer quart. Amb el 15-24 al marcador, era qüestió de temps.

El segon quart va ser pràcticament calcat a l’inicial. Els olotins van arrencar bé, marcant una diferència de dos i tres punts, però l’equip rival tenia un poder del què l’Olot no disposava, el braç d’Anderson. El ‘2’ rival va ser un autèntic mal de cap pels jugadors locals, que no encertaven a rebre correctament les seves esmaixades. La combinació de força i precisió amb que ajustava els llançaments, feien de cada atac balear un punt. Al final, però, va semblar que els locals començaven a veure la llum al final del túnel. En el segon quart només els va permetre maquillar el resultat però en quedava un de sencer en el què la lluita seria molt més ferotge.

El tercer quart va ser el de la demostració de poder i orgull olotí. Els locals van treure forces d’on semblava que no n’hi havien i van jugar de tu a tu a un rival que, fins aquell moment, s’havia mostrat molt superior. La confiança va anar creixent en els garrotxins, que es veien capaços d’aturar Anderson i, no només això, sinó que van començar a fer mal en atac. A l’aguantar més els atacs, els balears acabaven errant i això va provocar que l’Olot s’embalés. Un ajust en les posicions visitants va fer que el Podes i Tales Manacor reaccionés a temps per buscar la victòria. Poc a poc va tornar el domini dels balears, que es van posar per davant per primer cop en el quart amb 21-22. Els locals, que van veure com tot i l’esforç tornaven a anar per darrere, van fer un últim intent per portar el partit al quart quart, però els de Manacor van veure la possibilitat de matar el partit i així ho van fer, posant el 0-3 al marcador amb un 23-25 en el tercer i últim quart.

x