Israel Núñez repeteix victòria a la Volcanolímits 2016 de BTT de les Planes d’Hostoles

Les Planes ha acollit, per segon any consecutiu, la cursa de BTT Volcanolímits. La cursa, que es celebra a la Garrotxa des del 2013, ha comptat amb gairebé 400 participants segons l’organització. Israel Núñez ha repetit victòria adjudicant-se la competició en la volta llarga de 50 quilòmetres, i també s’ha proclamat campió de Catalunya de BTT de Policies i Bombers.

volcanolimits-2016

L’espectacle de la bici de muntanya ha estat present per segon any consecutiu a Les Planes: molts bikers esperen ansiosos la Volcanolímits, una de les curses de referència d’aquesta disciplina a la Garrotxa, com demostren els gairebé 400 participants que hi ha hagut segons l’organització. Els ciclistes estaven repartits en tres categories: els que feien la cursa de 35 quilòmetres, la més llarga de 50 i els que competien amb parella, per gaudir amb bona companyia dels paisatges que ofereix aquesta zona de la comarca. Això si, per gaudir s’ha de patir, com coincidien la majoria dels bikers participants en aquesta edició: molts afirmaven que havia estat l’edició més complicada de les quatre que s’han celebrat a la Garrotxa des del naixement de la Volcanolimits.

 

El guanyador destacat de la competició ha estat, de nou, el biker de Martorell Israel Núñez; al seu llarg palmarès, on hi destaca la Titan Desert del 2009, hi afegeix la victòria per segon any consecutiu de la Volcanolímits en els 50 quilòmetres. Així mateix, Núñez es va endur el Campionat de Catalunya de BTT de Policies i Bombers. El segon classificat, Eugeni Serra, ha arribat gairebé vint minuts després. En l’apartat femení s’ha imposat Olga Echenique. En la distància de 35 quilòmetres, Sergi Reixach ha entrat primer a la meta, tres minuts abans que Xavi Vilamala, mentre que la campiona femenina ha estat Paula de la Cuesta.

x