L’Olot amplia la diferència respecte els aspirants a l’ascens al guanyar el Sant Andreu per 1 a 3

La Unió Esportiva Olot segueix imparable, i ha aconseguit aquest diumenge la quarta victòria consecutiva, la millor ratxa en el que portem de temporada on només ha caigut derrotat en dos partits. Els de Ramon Maria Calderé han superat el Sant Andreu per 1 a 3, gràcies als gols de Dembo al principi de la segona part.

L’Olot ha saltat al camp del Sant Andreu disposat a ampliar l’avantatge respecte els perseguidors de la zona de play-off, però jugar al Narcís Sala no és gens senzill, on els quadribarrats només havien perdut un partit aquest curs contra el líder Peralada. I això s’ha vist reflectit a la primera part, on cap dels dos equips ha estat capaç de generar perill a l’àrea rival. Però el partit s’ha dinamitat al segon temps. Dembo ha revolucionat l’enfrontament per partida doble: primer ha aprofitat un mal rebuig de la defensa andreuenca, i sense pensar-s’ho ha engaltat l’esfèrica per deixar-la al fons de la xarxa al minut 53 de partit; després, al 60, ha arribat el segon gol del gambià, que ha aconseguit caçar un refús de la defensa olotina al servei d’un còrner local, per conduir un contraatac elèctric i afusellar el porter del Sant Andreu. Però els barcelonins no s’han rendit, i al minut 78 han escurçat distàncies amb un gol de Toro. I quan més estava patint l’Olot, ha arribat la sentència de Marc Mas, que ha rebut una bona assistència d’Èric Vilanova a les acaballes del matx per rematar el partit i deixar el marcador amb l’1 a 3 final.

La Unió Esportiva Olot aconsegueix la quarta victòria consecutiva, la seva millor ratxa de la temporada. A més, guanyar el Sant Andreu suposa ampliar la diferència respecte els perseguidors que volen entrar al play-off d’ascens.

 

Notícies relacionades: 
– El Sant Andreu medirà el bon estat de forma de l’Olot
– L’Olot aconsegueix una remuntada de prestigi al derrotar el Terrassa per 3 a 2
– L’Olot guanya el Cerdanyola per 2 a 1 tot i ser superat en el domini del joc i en les ocasions generades

x