Paula Valls i la seva banda presenten el seu primer disc ‘Black and White’ a la sala El Torín

La cantant Paula Valls i la seva banda van tocar ahir a la Sala El Torín d’Olot per presentar el seu primer disc ‘Black and White’. En el marc del cicle de cantautors que ha organitzat l’Ajuntament, el grup de Valls va tocar les seves cançons, que són una mescla de música jazz, soul i funk.

La jove de Manlleu,  Paula Valls, va tocar amb la seva banda a la sala El Torín d’Olot, en el marc del cicle de cantautors organitzat per l’Ajuntament per aquesta tardor. El grup va interpretar versions i les sis cançons del seu primer disc, ‘Black and White’, que va sortir a la llum abans de l’estiu.

Paula Valls ha escrit i composat cinc cançons de ‘Black and White’. Tot i així, Valls assegura que, malgrat ser la cantant i la compositora, es tracta d’un projecte comú.  El membre del grup de Teràpia de Shock, Guillem Soler també ha creat una peça. Soler va ser el professor de música de la cantant i ara també l’acompanya al piano.

La jove té només 17 anys i va omplir dissabte al vespre, amb la seva veu inconfusible, la sala de concerts. Hi ha qui la considera la nova veu emergent del panorama català, però Valls fa molts anys que està vinculada al món de la música.  “Fa anys que canto i a casa sempre he estat envoltada de música. Abans de la banda, que vam començar a principis d’any, havia actuat a duo amb el pianista, Guillem Soler”, explica Valls.

La banda no es decanta per cap estil en concret i interpreten una barreja de jazz, soul i funk. La cantant actuarà amb el seu grup a les Fires de Sant Narcís de Girona i a Vic les pròximes setmanes.

 

Notícies relacionades
– El cantautor Roger Mas presenta el seu novè disc, titulat ‘Irredempt’, al Teatre Principal d’Olot

x