L’empresa garrotxina Natrus guanya el premi a la Millor Iniciativa Jove Empresarial a la 22a gala ‘La Nit de l’Empresari’

L’empresa garrotxina Natrus va guanyar la setmana passada el premi a la Millor Iniciativa Jove Empresarial a la gala de la 22a edició de la Nit de l’Empresari. El President de la Generalitat, Carles Puigdemont, va lliurar els guardons i va presidir l’acte, organitzat per la patronal CECOT a l’Auditori de Barcelona.Natrus és fruit de la unió de dues empreses alimentàries de la comarca: el Mas La Carrera, de La Vall d’en Bas, i Noel Alimentària, d’Olot. L’empresa,  especialitzada en hamburgueses de vedella naturals, també va rebre abans de l’estiu el Reconeixement a la Qualitat Lingüística Empresarial de l’Associació Joves Empresaris de Catalunya.


Notícies relacionades:
– L’empresa d’alimentació garrotxina Natrus ha rebut el Reconeixement a la Qualitat Lingüística Empresarial

x