El cicle d’Òpera Cines Olot prtarà un espectacle mensual en directe o diferit

Les operes que es poden veure en les principals ciutats europees també es podran veure durant aquesta temporada a Olot. Els Cines Olot  han iniciat un cicle que permetran veure operes en directe i en diferit un cop al mes fins al maig.

Maddame Butterfly, Tristan i Isolda, La Traviata, La flauta màgica o Bon Carlo són algunes de les òperes i ballets que es podran veure a Olot fins al maig. L’escenari serà els cinemes de la ciutat que emetran en directe o en diferit aquests espectacles representats en les principals ciutats europees. Amb el Cicle d’Òpera Cines Olot, per primera vegada els amants d’aquests espectacles no han de sortir de la ciutat per veure’ls.

 

Abans de començar cada obra un convidat oferirà una petita explicació perquè l’espectador pugui seguir millor l’espectacle. També es posarà a disposició del públic un fulletó informatiu del muntatge i entreactes hi haurà un petit refrigeri.

 

La digitalització de les sales és el que permet portar l’experiència del teatre a qualsevol punt del món amb la màxima definició. El cicle començarà divendres amb la representació en diferit de ‘Il Trovatore’ de Giuseppe Verdi. El preu és de 19 euros per les òperes en directe i 16 pels espectacles en diferit.