ERC demana l’enviament de fulletons a les llars olotines per informar als ciutadans sobre els projectes de la reforma del Firal

Des del Firal, Esquerra ha demanat la màxima participació a la consulta sobre el projecte arquitectònic de la remodelació del passeig i la màxima difusió per part de l’Ajuntament. Ha proposat al Govern que editi uns fulletons explicatius sobre els projectes i els enviï a les llars olotines. L’equip de Govern ja ha dit que estudiarà la proposta, tot i que pensa que el que a la gent li serà útil conèixer serà veure’n les maquetes, que s’esposaran en un espai proper a determinar, juntament amb un gran acte amb projeccions i obert al públic on els arquitectes puguin explicar els seus projectes.


Sobre el nomenament de Josep Maria Padrosa com a nou gerent de l’hospital, Esquerra Republicana diu que no comparteix el model d’una fundació privada al front d’un hospital però que valora que per al nomenament del gerent s’hagi fet un concurs públic i transparent. Ho ha dit des del Firal, on ha fet una proposta a l’equip de Govern relacionada amb la campanya d’informació ciutadana prèvia a la consulta sobre la reforma del Firal.

Esquerra Republicana d’Olot no comparteix el model segons el qual la gestió d’un hospital estigui en mans d’una fundació privada. No obstant això, ha defensat el nomenament de Josep Maria Padrosa com a nou gerent de l’hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, en tant que s’ha fet després d’un concurs públic i transparent d’acord amb L’Institut Català de la Salut.L’elecció del jurat va ser ratificada per unanimitat en el ple de gestió del Patronat, on Esquerra també hi és representada.

Quant al sou del gerent, 100.000 euros anuals, Esquerra el veu equiparable a altres alts càrrecs d’aquesta tipologia. Esquerra Republicana s’ha preocupat de demanar si el càrrec de gerent és revocable. La resposta del patronat en aquest cas ha estat afirmativa.

 

Notícies relacionades:
– El Firal d’Olot té tres futurs diferents que els olotins podran votar el proper novembre
– El jurat ha seleccionat els tres projectes finalistes per a la remodelació del Firal que els olotins votaran del 16 al 22 de novembre
– El setembre es revela com un mes clau per a l’avanç de projectes de ciutat com la variant o la consulta del Firal d’Olot

x