Formatges la Xiquella afegeix dues medalles a la Fira de formatges artesans dels Pirineus al reconeixement Girona Excel·lent

Formatges la Xiquella és un dels tres productes garrotxins que van aconseguir durant l’estiu la distinció de qualitat Girona Excel·lent, juntament amb Ratafia Russet i els Fesols de Santa Pau. Darrerament també han aconseguit reconeixements a la Fira de Formatges Artesans dels Pirineus, premis que justifiquen l’aposta de l’empresa en el seu treball.

Els reconeixements comencen a fer sonar amb força el nom de La Xiquella en el món de la gastronomia. Aquesta empresa de formatges de la Vall d’en Bas neix al 2014, quan tot i les dificultats econòmiques dos apassionats del món dels formatges s’instal·len a la Vall d’en Bas i converteixen una idea en el seu projecte personal de vida.

Ara la Xiquella elabora iogurts i fins a cinc varietats diferents de formatges cada setmana. D’aquests, tres van aconseguir a l’estiu la distinció Girona Excel·lent: el Iogurt Natural, el formatge ‘Cofat’ i el ‘Manyac’. A més, a mitjans del mes d’octubre l’empresa va participar a la Fira de formatges artesans dels Pirineus de la Seu d’Urgell, on va obtenir dos reconeixements més.

Notícies relacionades: 
– Tres productes garrotxins aconsegueixen el segell de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent

x