Mieres no respondrà al requeriment de l’estat per obrir el 12-O tot i l’avís de denúncia del subdelegat del govern a Girona

Mieres manté la seva postura de no respondre la carta del Govern espanyol, on es requeria informació sobre l’obertura dels ajuntaments el passat 12 d’octubre. Ho fa després que el subdelegat del govern a Girona advertís que denunciaria els consistoris que no responguessin abans de vint dies hàbils.


El subdelegat del govern a Girona, José Manuel Sánchez Bustamante, ha advertit als ajuntaments que van obrir el dia de la Hispanitat el passat 12 d’octubre que els denunciaria davant la justícia en cas que no responguin al requeriment d’informació fet pel Govern espanyol. A la Garrotxa, Mieres va ser l’únic municipi que va anunciar que no contestarien al requeriment, i tampoc ho pensen fer ara després de l’advertència.

El subdelegat del Govern espanyol també va recordar que la missiva anava dirigida a uns funcionaris determinats del consistori, i que han de ser aquests els que responguin. Segons l’Ajuntament de Mieres, les cartes van a l’atenció de l’alcalde-president de la corporació, i entén que els treballadors no tenen res a veure amb aquesta resposta.

El subdelegat dóna vint dies hàbils des del 17 d’octubre per respondre el requeriment del govern espanyol, i es mostra confiat que els ajuntaments els hi faran arribar tota la informació.

 

Notícies relacioandes:
– L’Ajuntament de Mieres desoirà el requeriment de la Subdelegació del Govern per haver obert el 12 d’octubre
– La delegació del Govern espanyol pregunta a l’ajuntament de Les Planes els serveis públics que va oferir el Dia de la Hispanitat

x