Els Museus d’Olot s’acosten a nous col·lectius amb tallers d’Artteràpia

Amb la voluntat d’acostar els museus al col·lectius que habitualment no s’hi acosten, aquests dies s’estan fent uns tallers d’Artterapia, per a través d’aquesta activitat convidar-los a visitar l’exposició de Miquel Blay. Fins ara la iniciativa s’ha fet amb un alumnes de l’Escola Joan XXIII, un grup d’usuaris de la Fundació La Fageda i un de la Once.

L’Artteràpia és una disciplina que utilitza l’art i els mitjans visuals com la principal via de comunicació. I és a través d’aquesta disciplina com els Museus d’Olot han volgut acostar els seus equipaments i exposicions a col·lectius que habitualment no hi van. Per això, un grup d’alumnes de l’escola Joan XXIII, de la Fundació la Fageda i de la Once han realitzat uns tallers d’artteràpia a l’hospici amb el que han visitat l’exposició: Miquel Blay. Sentiment Olotí.

Els tallers es fan durant dos dies més enllà de descobrir l’exposició de Miquel Blay i conèixer una mica més l’escultor olotí, s’han fet diverses activitats creatives amb les que han gaudit de valent.

x