El porter August Conesa i el davanter Sergi Amargant es desvinculen de la UE Olot de mutu acord

El davanter Sergi Amargant i el porter August Conesa es desvinculen de la Unió Esportiva Olot. Conesa havia començat la temporada com a titular, però va perdre aquest privilegi després de l’error que va cometre al camp del Santfeliuenc. Amb l’arribada de Xavi Ginard, el porter ha passat a ser la tercera opció en les decisions de Ramon Maria Calderé, per darrere del gironí Quintanas. Conesa marxa havent jugat cinc partits en les onze jornades disputades, però davant les perspectives de la temporada ha demanat rescindir el seu contracte després de dues campanyes amb els olotins. Pel que fa a Amargant, el garrotxí no ha arribat a debutar a Tercera, i veient la forta competència que hi ha a la davantera s’ha desvinculat de l’Olot de mutu acord per tornar al seu club d’origen, el Bosc de Tosca de Segona Catalana, on l’any passat va marcar 21 gols.

x