Fundació Música Solidària i Càritas Garrotxa organitzen un concert contra la pobresa infantil

Fundació Música Solidària ha organitzat, de la mà d’altres associacions com Càritas, Antigues caixes catalanes i el BBVA, un concert solidàri que tindrà lloc a Besalú el proper 30 d’octubre a l’església de Sant Pere, a les 19h de la tarda.

El tret de sortida del cicle de 24 concerts que ha dut a terme Fundació música solidària per recaptar diners contra la pobresa infantil va ser al novembre del 2015 al MNAC de Barcelona. Des d’aquell moment, 17 d’aquests 24 concerts ja han tingut lloc. Així com amb el Dansem Garrotxa, Càritas prendrà part de la organització de l’esdeveniment.

Cada concert és un acte solidari, la visualització d’una realitat social i una reflexió. L’entrada anticipada val 15 euros i el dia del concert en valdrà 18. Aquestes entrades es poden comprar a l’antiga oficina de turisme de Besalú els dimarts i dijous, i a Olot a la llibreria El Drac i per Internet a la pàgina web de música solidaria. A hores d’ara, amb 17 concerts realitzats, la recaptació és de 22.000 euros. A més, hi ha una fila 0 en la que els ingressos van 100% a càritas.

x