El Horseball Malla es marca com a objectiu superar el Cardedeu en la disciplina sota la coordinació esportiva del garrotxí Marià Clavell

El jugador de Horseball Marià Clavell és el nou coordinador esportiu del Malla, un canvi que no varia l’exigència del garrotxí en aquesta disciplina. El club osonenc s’ha proposat succeir al Cardedeu com a millor club de Horseball europeu.

Clavell va decidir la darrera final de Champions de la disciplina, disputada a principis de mes a França, on els vallesans es van imposar per 7 a 6 al Chambly francès amb un gol del garrotxí als últims segons de partit. Just després del matx, es feia oficial el canvi de club de Marià Clavell, per passar a ser el coordinador esportiu de Horseball i jugador al Malla d’Osona. Així mateix, el garrotxí també deixava d’entrenar l’Hípic GT femení, que va aconseguir ser subcampió europeu. L’objectiu que s’han marcat al seu nou equip és ambiciós: succeir el Cardedeu com a millor equip del Horseball europeu, tasca complicada tenint en compte que els vallesans tenen cinc copes d’Europa i el mateix Clavell n’ha aconseguit quatre amb el CEEC.

El garrotxí haurà de treballar fort si vol repetir els mateixos resultats; un fet que l’hi permetria estar, per segon any consecutiu, entre els millors del món: aquesta setmana s’ha publicat la llista del rànquing mundial, i Clavell ha acabat en segona posició. Tot i això, treu importància a la designació de segon millor jugador del món, perquè es designa de forma numèrica segons els resultats aconseguits amb els diferents equips al llarg de l’any.

Clavell coincideix al Malla amb el també garrotxí Joan Busquet: els dos van iniciar la seva trajectòria al Horseball Garrotxa, però mai van formar part del mateix equip. Ara lluitaran junts per aconseguir els èxits proposats.