L’ACO es planteja deixar sense il·luminació nadalenca els carrers on els negocis no col·laborin amb la instal·lació

Falta col·laboració dels establiments a l’hora de pagar els llums de Nadal d’Olot. L’Associació de Comerciants admet que a hores d’ara s’han arribat a acords amb la meitat dels botiguers previstos per sufragar la instal·lació dels llums, i comença a plantejar la possibilitat de deixar sense il·luminació a aquells carrers que no col·laborin amb l’entitat.

Alguns carrers destacats del nucli antic d’Olot podrien quedar-se sense llums de Nadal. L’Associació de Comerciants de la capital garrotxina busquen que els negocis del centre col·laborin amb la il·luminació, que estrenarà nous llums aquest 2016, i s’esperava la participació de 250 establiments per abonar els 20.000 euros que corresponen a l’ACO de forma anual els propers quatre anys. Però a hores d’ara només s’hi han apuntat la meitat de botigues respecte les previsions de l’entitat, amb absències destacades de carrers del nucli antic, on no s’arriba al 80% de comerços del carrer interessats en col·laborar. Davant aquesta situació, l’Associació de Comerciants es planteja instal·lar els llums allà on els negocis hi participin.

El projecte preveu il·luminar 50 carrers de la ciutat, reforçant les llums de nadal al carrer Mulleras i l’Avinguda Reis Catòlics. L’Ajuntament d’Olot posa els altres 20.000 euros anuals per instal·lar aquesta il·luminació.

 

Notícies relacionades: 
– L’Associació de Comeciants d’Olot demana el suport dels comerços del centre de la ciutat per assumir el cost dels llums de Nadal