La programació musical d’Olot Cultura ha estat nominada als Premis ARC de la Indústria Musical del Directe

La programació musical d’Olot ha estat nominada als Premis Arc de la Indústria Musical del Directe. La música que s’ofereix des del Teatre Principal i la Sala el Torín d’Olot, dirigida per Jordi Serrat, competirà a la categoria de millor programació de teatre o auditori. Els premis es coneixeran el proper dilluns 28 de novembre a la Sala Barts de Barcelona.

Els premis més importants de tardor per als professionals de la música en directe catalans s’ha fixat aquest any en la programació musical que es fa a Olot. La música en directe que es programa des del Teatre Principal i la Sala el Torín competirà a la categoria de millor programació de teatre o auditori amb l’Atlàntida de Vic, l’Auditori de Granollers i el Barrades i Teatre de Joventut de l’Hospitalet. ARC és una de les associacions professionals del sector de la indústria musical més antiga del país. Compta amb més de 70 empreses associades, el 80% de les empreses catalanes del sector. Els seus premis són escollits per mànagers, promotors, programadors de festivals, de teatres i d’auditoris, tècnics municipals i agents de zona. Els nominats als guardons són una mostra representativa i de qualitat de les millors iniciatives relacionades amb la indústria de la música en directe de Catalunya, una fotografia del que ha estat el més destacat del sector durant la temporada 2016. Alguns dels nominats en les categories dirigides a grups de música demostren l’encert a l’hora de confeccionar la programació musical a Olot. El directe de Roger Mas, qu va actuar el passat 9 d’octubre al Teatre Principal d’Olot, està nominat entre les millors gires per teatres i auditoris de Catalunya. Entre els nominats a la categoria de temes propis es troben Oques Grasses, que van actuar a les Festes del Tura d’enguany, de la mateixa manera que Animal, que està nominat a la categoria d’artista revelació. Entre les millors gires d’artistes i grups musicals adaptats a públic familiar o infantil, es troba Beatles for Kids, la proposta que va actuar a la plaça Campdenmàs a la darrera Fira de Sant Lluc. El guanyador es donarà a conèixer el proper 28 de novembre a la Sala Barts de Barcelona, en la que serà la XIV edició dels premis. Presentada per l’humorista Peyu, comptarà amb les actuacions dels Catarres, Sopa de Cabra, Manel i Love of Lesbian.

x