El Conseller d’Empresa es compromet a eliminar les traves que dificulten la participació en la formació dual de les PIMES

El conseller d’empresa i coneixement, Jordi Baiget, s’ha compromès aquest matí a eliminar traves perquè les PIMES puguin participar als programes de formació dual. El conseller ha anunciat el compromís en una reunió avui a Olot amb representants de Kreas. En la trobada també s’ha aprofitat per donar-li a conèixer el consorci Dinamig.

Aquest matí el conseller d’Empresa i coneixement de la Generalitat de Catalunya, Jordi Baiget, ha visitat Olot. En la capital garrotxina s’ha reunit amb representants de l’administració local i comarcal, del consorci Dinàmig i del Centre Integral de formació en indústries càrnies i agroalimentàries, Kreas. En la trobada el conseller s’ha compromès, a petició de Kreas i l’Ajuntament d’Olot, a eliminar les traves que impedeixen a les petites i mitjanes empreses incorporar-se a la formació dual.

En la reunió, els representants del consorci Dimàmig, l’Agència d’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa, li han presentat el projecte al conseller. Una iniciativa que ha lloat, juntament amb Kreas. “ El que hem vist són iniciatives i una manera de fer de les administracions que és la bona manera de fer” ha afirmat. Ho ha justificat dient que les administracions han de col·laborar entre elles, amb el sector privat i les empreses perquè es creï ocupació “i l’exemple el tenim amb Dimàmig i Kreas”. ha conclòs.

En la seva jornada a Olot el Conseller també ha visitat l’empresa Bellapart i ha dinat amb els empresaris de la comarca que li han traslladat les necessitats i les iniciatives en les que volen tenir el suport del departament d’Empresa.

 

Notícies relacionades:
– La Fundació KREAS amplia la seva oferta de formació dual habilitant nous espais al Bages
– Es gradua la primera promoció olotina del CFGS de Processos i qualitat de la indústria alimentària de Kreas