L’alcalde d’Olot nega que hi hagi cap projecte d’estudis d’art a les comarques de Girona que pugui amenaçar l’Escola d’Art olotina

Al llarg del ple de l’Ajuntament d’Olot celebrat aquest dijous, alguns grups de l’oposició han mostrat la seva preocupació per unes declaracions fetes aquesta setmana sobre la futura creació d’estudis d’art a les comarques de Girona que podrien atreure els alumnes de fora de la Garrotxa que actualment estudien a l’Escola d’Art olotina i que representen el 60% de l’alumnat del centre olotí. L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, ha explicat que demanat informació sobre la qüestió i ha afirmat amb contundència que no hi ha cap tipus d’amenaça per al nombre d’alumnes de l’Escola d’Art d’Olot. Corominas ha atribuït aquestes declaracions a un intent de pressió sobre l’Ajuntament perquè iniciï una reforma integral de l’Escola d’Art, una actuació, que, segons ha explicat, no depèn del consistori olotí.