L’Olot rebrà un Granollers en hores baixes amb l’objectiu d’ampliar a cinc la ratxa de victòries consecutives

La Unió Esportiva Olot rebrà diumenge la visita d’un conjunt, el Granollers, que és tota una incògnita. Situat a la desena plaça, els de Raul Matito encadenen tres derrotes consecutives.

L’Olot s’enfrontarà a un Granollers en hores baixes aquest diumenge a les cinc. Els de Ramon Maria Calderé sumen ja quatre victòries seguides, la millor arrancada de la història del club a tercera divisió després d’onze jornades, i se situen segons a la classificació, a només un punt del líder, el Peralada. Amb 27 punts, els olotins tenen a 10 punts el Sant Andreu, el primer equip que no jugaria playoff d’ascens si això acabés així. El Granollers visitarà l’Estadi Municipal ple de necessitats i buscant una victòria que trenqui amb la mala ratxa de 3 derrotes successives.

Tot i l’estat de forma que acumulen els del Vallès Oriental, el tècnic olotí no es confia i creu que l’excés de confiança els pot jugar una mala passada. I és que l’eufòria que s’ha creat entorn l’equip i al voltant d’alguns jugadors com Dembo pot esdevenir contraproduent. Ens els aspectes a millorar d’un equip que va segon i que ha fet el millor inici de lliga de la seva història a tercera divisió, està la defensa. En l’apartat de baixes, Uri Santos va acabar tocat el partit davant el Sant Andreu però serà baixa per sanció. Micaló, per la seva part, està disponible.

 

Notícies relacionades: 
– El porter August Conesa i el davanter Sergi Amargant es desvinculen de la UE Olot de mutu acord
– L’Olot amplia la diferència respecte els aspirants a l’ascens al guanyar el Sant Andreu per 1 a 3
– L’Olot aconsegueix una remuntada de prestigi al derrotar el Terrassa per 3 a 2

x