El poeta olotí Joan Mercader presenta el seu poemari ‘Estranyament lliure’ a l’Orfeó Popular Olotí

El poeta olotí Joan Mercader va presentar a l’Orfeó Popular Olotí el poemari ‘Estranyament lliure’. El llibre es centra en el trasbals que el poeta va experimentar quan va perdre la seva dona. Mercader va comentar que ha estat el llibre que va escriure més ràpid i amb més facilitat, només va tardar 15 dies en acabar-lo.

L’obra està plegada d’emocions i sentiments amb els que Mercader ha hagut de conviure. La portada, més apagada que en altres obres seves, va en sintonia amb la tristesa que es palpa en aquesta última entrega de poemes de l’olotí. Lluís Busquets va ser l’encarregat de fer la introducció i Margarida Arau va recitar alguns dels poemes que recull l’obra.

El llibre ‘Estranyament lliure’ és el que Joan Mercader ha escrit més ràpid de la seva trajectòria, només va tardar 15 dies en acabar-lo. L’acte també va comptar amb l’acompanyament musical de Pol Serra i Núria Mercader.

 

Notícies relacionades:
– El poeta Joan Mercader rep les Ales a la Cultura de la ciutat d’Olot per la seva contribució al món literari