La Universitat de Girona organitza un ‘flashmob’ a la plaça Mercat d’Olot per divulgar el projecte ‘Ciutats de ciència’

La plaça Mercat d’Olot ha acollit un ‘flashmob’ organitzat per la Universitat de Girona. L’activitat portada a terme per estudiants de la mateixa universitat té per objectiu promoure el projecte ‘Ciutats de ciència’. Una iniciativa que pretén divulgar la recerca en entorns de la vida quotidiana a 7 ciutats gironines: Banyoles, Blanes, Figueres, Girona, Palamós, Sant Hilari i Olot.

La música i la coreografia dels estudiants de la Universitat de Girona ha envaït la plaça Mercat d’Olot aquest migdia. El ‘flashmob’ que han realitzat és el tret de sortida al projecte ‘Ciutats de ciència’ que té lloc a 7 municipis de la província, un d’ells la capital de la Garrotxa.

Treure la ciència dels laboratoris, les biblioteques, els tallers i altres localitzacions interiors és el que persegueix el projecte ‘Ciutats de ciència’. La iniciativa desenvoluparà 3 eixos d’acció: La ciència al carrer, la ciència a les aules i la ciència a la taula. Tots ells, portaran activitats molt diverses a les set ciutats de la demarcació que hi participen.