El PEHOC lliura els premis Jordi Pujiula per a Treballs de Recerca i Projectes Finals en l’àmbit de la ciència i la tecnologia

El PEHOC va lliurar dissabte els premis de ciència i tecnologia, Jordi Pujiula, per a Treballs de Recerca i Cicles Formatius al Teatre Principal d’Olot. 20 professionals van ser els encarregats d’escollir els 5 treballs guanyadors, premiats amb una dotació de 500€.

El Patronat d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca va celebrar dissabte la cinquena edició dels premis Jordi Pujiula al Teatre Principal d’Olot per a Treballs de Recerca de Batxillerat i Projectes Finals de Cicles Formatius en l’àmbit tecnològic i científic del curs 2015-16. Per primera vegada, optaven al concurs els estudiants de Cicles Formatius, a part dels de Batxillerat. “Aquests premis són un reconeixement als alumnes i professors que estan realitzant una tasca molt important, no només per la comarca, sinó també a nivell de país”, va assegurar el president del PEHOC, Jesús Gutiérrez.

En total, 26 alumnes de la Garrotxa van quedar seleccionats.  Un jurat format per 20 professionals va escollir els 5 treballs guanyadors, de les especialitats de ciència, tecnologia i salut. La dotació dels primers premis és de 500€, que aporten empreses de la comarca. A part dels premis Jordi Pujiula, el PEHOC ja va lliurar l’1 d’octubre a Santa Pau els guardons Salvador Reixach, pels Treballs de Recerca en l’àmbit humanístic i de comarca.