La Unió Esportiva Olot guanya el Granollers per 2 a 1 en un partit amb nombroses ocasions dels de Calderé

La Unió Esportiva Olot manté la seva ratxa triomfant després d’imposar-se al Granollers per 2 a 1. Els de Ramon Maria Calderé s’han avançat gràcies als gols de Sergio Álvarez i Marc Mas, però tot i el domini en el joc els olotins han acabat patint amb l’empenta final visitant.

L’Olot afrontava el partit contra un Granollers ferit, que arribava a la capital garrotxina acumulant tres derrotes consecutives. Però tot i els darrers resultats, els vallesans no són un equip senzill i han començant disposant de la primera oportunitat clara, que ha aturat bé Ginard. Malgrat això, a partir d’aquest moment l’Olot ha gaudit d’un monòleg d’ocasions. Primer Èric Vilanova ha posat a prova el porter Santaló, que debutava amb el Granollers. Després Sergio Álvarez n’ha tingut una de franca però ha creuat massa la pilota. I la tercera ha estat la vençuda: corria el minut 31 quan Blàzquez ha penjat una pilota a l’àrea, que Mas no ha pogut rematar bé però Sergio estava atent per empentar la pilota fins al fons de la xarxa. L’Olot no ha abaixat el ritme, i Mas hauria pogut ampliar el marcador amb un xut des de la frontal que ha sortit molt desviat. El domini s’ha mantingut al segon temps: Blázquez ha tornat a enviar una bona centrada que no ha trobat ni el cap del veneçolà ni de Dembo, que entrava al segon pal. Uns minuts més tard Mas s’ha trobat amb el porter, i Èric Vilanova ho tornava a intentar amb un xut des de la frontal. Mas l’ha tornat a tenir de cap rematant una falta lateral, i amb tanta insistència al final ha arribat el premi pel davanter: era el minut 75 quan Mas ha aprofitat una badada de la defensa vallesana per interceptar una pilota, driblar el porter i marcar a plaer. El 2 a 0 era un resultat massa curt pels mèrits d’un i altre equip, i s’ha demostrat quan Gil ha marcat de falta directa al minut 89 de l’enfrontament: un gol que ha posat el punt de patiment a un partit plàcid dels de Ramon Maria Calderé.

Amb la victòria, l’Olot es manté segon, i es distancia una mica més del cinquè classificat, que ja es troba a onze punts. Juntament amb el Peralada i el Vilafranca comencen a tenir una distància considerable respecte els perseguidors quan tot just s’han disputat dotze jornades de lliga.

 

Notícies relacionades: 
– L’Olot rebrà un Granollers en hores baixes amb l’objectiu d’ampliar a cinc la ratxa de victòries consecutives
– L’Olot amplia la diferència respecte els aspirants a l’ascens al guanyar el Sant Andreu per 1 a 3
– L’Olot aconsegueix una remuntada de prestigi al derrotar el Terrassa per 3 a 2