Besalú celebra el 19è concert contra la pobresa infantil de Fundació Música Solidària i Càritas Garrotxa, juntament amb l’orquestra Unesco Barcelona

Besalú va ser el lloc escollit per la Fundació Música Solidària i Càritas Garrotxa per donar forma al concert contra la pobresa. Aquest concert s’emmarca en una sèrie de 24 que pretenen obtenir fons per aquesta causa social. La orquestra UNESCO en va ser la protagonista principal, de la mà de Gonçal Comellas, el director.

L’església de Sant Pere de Besalú va acollir el 19è concert de la sèrie de 24 que Fundació Música Solidària i Càritas estan duent a terme arreu del territori català. De la mà de Gonçal Comellas, una orquestra de gran reputació com ho és la UNESCO va fer les delícies dels assistents a l’acte, que van omplir l’església.

Els beneficis obtinguts amb la venta d’entrades i la fila zero que s’havia organitzat per a l’esdeveniment anirà íntegrament a tractar la pobresa infantil. Càritas Garrotxa calcula que s’han obtingut més de 2000€ amb el concert de Besalú.

 

Notícies relacionades: 

– ‘Dansem Garrotxa’ és un èxit de participació i de solidaritat al Teatre Principal d’Olot