La Carnisseria Jordi Vilarrasa innova amb els carnellets, panellets de carn

Quan parlem de panellets, en les pastisseries, tot i que hi ha lloc per a la innovació, la tradició mana. Però aquest any a Olot els dolços tradicionals de la castanyada no només es poden trobar a les pastisseries, la carnisseria Jordi Vilarrasa enguany s’ha atrevit amb els carnellets.

Carn, sucre i llimona és la base dels carnellets, els panellets de carn que aquests dies es poden trobar a la Carnisseria Jordi Vilarrasa del Mercat d’Olot. Amb aquesta base, les variacions són múltiples, però de ment ells ens proposen dues: Xocolata i festuc i Panses, pinyons i ametlla.

Aquest és un producte que es pot trobar durant tota la setmana en aquesta carnisseria olotina, però també en d’altres establiments de la demarcació, ja que la iniciativa va sorgir del Gremi de Carnissers de Girona. Així els carnellets i la bona rebuda que estan tenint demostren que a més dels panellets de pinyons i ametlles, encara hi ha lloc per a la innovació.

x