Les parades de bus del polígon de la Serra de la Vall d’en Bas ja són obertes per acollir els busos de les línies d’Olot a Barcelona

La nova parada d’autobusos del polígon de la Serra de la Vall d’en Bas es troba operativa des de dissabte. El nou servei, llargament reivindicat, posa en contacte els veïns de la Vall d’en Bas i altres municipis propers amb Barcelona a través del túnel de Bracons. De la mateixa manera, dóna la possibilitat als visitants de la Garrotxa provinents de capital catalana d’agafar el transport públic per viatjar fins al cor de la Vall d’en Bas i connectar amb les vies verdes del municipi.

Les prades de bus del polígon de la Serra de Vall d’en Bas ja són operatives. Des de dissabte, els veïns de la Vall d’en Bas poden esperar-s’hi per agafar el bus transversal, que finalitza al nucli de Sant Esteve d’en Bas, o prendre un bus de la línia d’Olot a Vic o Barcelona. A la parada recolliran usuaris els quatre serveis que van i tornen de Barcelona els dies feiners, també els dos que fan el recorregut de manera directa. Dissabte també hi pararà el bus que fa el recorregut amb origen i destí a Barcelona, així com els tres busos de la línia els diumenges i festius. Aquest matí han estat poques les persones que s’han acostat fins a les parades per utilitzar una de les línies. S’ha preferit posar en funcionament les parades durant el pont de Tot Sants perquè són dies més tranquils. Tot i així, l’Ajuntament ja ha començat a informar els veïns del servei. Asseguren que la resposta ha estat molt positiva. Les noves parades de bus seran utilitzades pels veïns de la Vall d’en Bas i d’altres municipis propers, i possiblement també alguns visitants provinents de Barcelona.

L’Ajuntament de la Vall d’en Bas agraeix a la direcció general de Carreteres i a l’empresa Teisa que hagin respòs favorablement a la demanda que es feia especialment des del municipi de la Vall d’en Bas. En breu el consistori habilitarà a banda i banda de les parades uns espais per a l’aparcament de vehicles. Demana a les persones que s’hi desplacin fins al sector que utilitzin aquests aparcaments quan estiguin fets i deixin de fer-ho en altres espais que no estan habilitats per a aquesta funció.