Les pastisseries esperen augmentar la venda de panellets, ja que la festivitat de Tots Sants no coincideix amb el cap de setmana

Aquesta nit és la vigília de Tots Sants i és un dia de tradicions. Avui es celebra la castanyada i a més de les castanyes i els moniatos no hi poden faltar els panellets. Al caure en dilluns, enguany s’espera que les vendes augmentin perquè a les del cap de setmana s’hi sumen les que es faran al llarg del dia d’avui i de demà.


Quan parlem de tradicions, les costums deixen poc lloc per a la innovació. Aquests dies els panellets que més es venen són els de pinyons, els d’ametlla o els de coco, però tot i així les pastisseries introdueixen novetats any rere any. Així en la passtisseia Ferrer enguany podem trobar panellets de fruites del bosc o de plàtan.

Els panellets, tant si són dels gustos clàssics o més innovadors, no falten en les cases garrotxines aquests dies i enguany s’espera que les vendes augmentin, ja que la festivitat no ha coincidit amb el cap de setmana. La pastisseria olotina ja ha tingut bones vendes de panellets aquest cap de setmana i amb les d’avui i demà preveuen gairebé duplicar les vendes respecte l’any passat.

Així, el Gremi de Pastisseria de Barcelona preveu que les pastisseries de Catlaunya aquest 2016 es vendran prop de 250.000 quilograms de panellets artesans.

 

Notícies relacionades: 
– La Carnisseria Jordi Vilarrasa innova amb els carnellets, panellets de carn