L’ocupació turística a la Garrotxa durant pont de Tots Sants ha estat del 97%

El pont de Tots Sants ha deixat una ocupació del 97% a la Garrotxa. El bon temps ha afavorit l’afluència de visitants que han fet penjar el cartell de complert als càmpings, mentre que els hotels i pensions, que han registrat la dada més baixa, s’han quedat al 90% d’ocupació. La possibilitat de tenir un cap de setmana de 4 dies ha afavorit l’afluència de visitants millorant així les dades d’ocupació.

Un 97% d’ocupació. És la xifra que el pont de Tots Sants ha deixat a la Garrotxa. La possibilitat de fer 4 dies de festa i el bon temps ha influït en l’augment de l’ocupació, que ha estat un 2% superior a l’any passat, quan l’1 de novembre va caure en dissabte. Per establiments, els càmpings han penjat el cartell de complet, repetint el 100% d’ocupació de l’any passat. Els apartaments i el Turisme Rural han estat  al 98% d’ocupació i les cases de colònies han passat de l’ocupació del 92% del 2015 al 95% d’enguay. Els únics establiments que han tingut menys clients respecte l’any passat són els hotels i pensions. Enguany han estat al 90% d’ocupació mentre que al 2015 van arribar al 92%. Tot i així, el dissabte i el diumenge també van tenir plena ocupació.   Els visitants eren majoritàriament famílies i parelles de Catalunya, sobretot de l’àrea metropolitana de Barcelona que volien veure els colors de tardor de la Garrotxa.

Notícies relacionades: 

– La Fira de Tardor d’Olot porta una ocupació mitjana superior al 80% als allotjaments de la ciutat