L’obra ‘El Geriàtric’ de la companyia de teatre Tres Colades es podrà veure per última vegada el dissabte 12 de novembre a Sant Joan Les Fonts

La companyia de teatre Tres Colades de Sant Joan Les Fonts representarà per darrera vegada l’obra de creació pròpia ‘El Geriàtric’. La comèdia, que s’ha pogut veure a diferents teatres de la comarca, s’acomiadarà al Centre Cultural de Sant Joan Les Fonts el dissabte 12 de novembre.

‘El Geriàtric’ és el títol de l’obra de la companyia de teatre Tres Colades de Sant Joan Les Fonts. Després d’una gira per tota la Garrotxa, la companyia santjoanenca la representarà per última vegada al Centre Cultural de Sant Joan Les Fonts. Serà un acte obert a tothom i gratuït que tindrà lloc el dissabte 12 de novembre a les cinc de la tarda.

A l’obra es poden veure diferents situacions quotidianes d’uns avis que conviuen en una residència geriàtrica. L’autora Maria Vidal va voler mostrar la cara més simpàtica de diversos comportaments de persones de la tercera edat. El Geriàtric ha tingut molt bona acollida als diferents teatres de la comarca, per això la companyia Tres Colades tancarà el teló amb una última representació.

 

Notícies relacionades:

-Les Planes d’Hostoles clourà dissabte la primera edició del cicle de teatre TAP amb l’obra ‘El Geriàtric’
– L’obra El Geriàtric s’estrena al Centre Cultural Santjoanenc davant de 200 persones