La segona edició de ‘El Petit Format’ amplia el nombre d’espectacles teatrals i els dies de programació

S’ha presentat la segona edició de la mostra de teatre ‘El Petit Format’ d’Olot, un esdeveniment que va néixer amb l’objectiu d’oferir una programació d’espectacles reduïts per enfortir el vincle entre l’espectador i l’artista. Es celebrarà a finals de novembre, i hi participaran artistes com Emma Vilarasau, Toni Albà, Pere Hosta o Jordi Bosch, entre les diferents propostes que es troben en agenda.

Establir un lligam intimista amb l’espectador: això és el que es proposen els vuit espectacles programats a la segona edició de ‘El Petit Format’, la mostra de teatre d’Olot que aprofita altres recursos de la capital garrotxina a l’hora de representar obres del gènere; només una de les vuit propostes té lloc al Teatre Principal, amb la inclusió d’altres espais escènics que ajudin a aquest vincle entre artista i públic.

A més, El Petit Format amplia un dia de programació la seva proposta d’activitats. Arranca el dijous 24 de novembre amb ‘Venus i Adonis’, d’Emma Vilarasau i Jordi Bosch basat en un poema de Shakespeare. Divendres l’Orfeó viurà ‘Et vindré a tapar’, de la companyia Espai en construcció i ambientada a la postguerra civil espanyola. Dissabte serà el torn de Toni Albà i el seu espectacle ‘Bufonant’, al Casal Marià. Les rialles no s’aturaran als Catòlics amb la següent proposta, ‘Tal com soc’, on el clown Pere Hosta explora què ha de fer un solter per trobar parella. El mateix dia també es podrà veure ‘Cosins de Tarzan’, de Cristina Cervià a Can Trincheria, i l’espectacle infantil ‘En Contes d’un cove’, de la companyia deParranda a l’Orfeó. El Petit Format es clourà diumenge als Catòlics amb l’obra local ‘Fuita’, produïda per Una càpsula de teatre, el diumenge 27. La mostra també guarda un espai per apropar la disciplina als més petits, amb una obra itinerant de contes a les escoles de la ciutat.

Per tal d’apropar el teatre als espectadors, segons l’organització, també s’han buscat preus assequibles: les entrades no superen els 15 euros, i hi ha diverses obres gratuïtes en cartell. Per a més informació podeu visitar el web elpetitformat.com.

 

Notícies relacionades:

-Ja es poden adquirir les entrades per la mostra de teatre El Petit Format

-La companyia Espai en Construcció i Toni Albà, a Olot en motiu de la segona edició del Petit Format