L’alcalde de la Vall d’en Bas assegura que amb Territori només han parlat d’una variant amb un carril per banda i que res no ha variat

Aquest dimecres el conseller d’Empresa, Jordi Baiget, va referir-se a OLOT TELEVISIÓ al projecte de la variant al seu pas per la Vall d’en Bas i les Preses. Baiget va dir que no es podia tancar la porta a les demandes de l’empresariat sobre el desdoblament de la via i que, en tot cas, era partidari de deixar la infraestructura apte per a una possible necessitat d’ampliar els carrils en un futur. Avui l’ha respost un dels alcaldes de l’acord per la variant, Lluís Amat.

L’alcalde de la Vall d’en Bas, el municipi que més quilòmetres acollirà de la variant de la C-37 fins arribar a Olot, ha respost a les declaracions del conseller d’Empresa sobre que no s’havia de tancar la porta a una demanda de desdoblament. Lluís Amat assegura que amb la conselleria de Territori els alcaldes mai no han parlat de res més que d’un carril per banda, i que la posició des de llavors no ha variat. El batlle de la Vall d’en Bas espera que la Generalitat correspongui a l’acord arribat amb els alcaldes amb la redacció d’un projecte concret, on només hi haurà un carril per banda.

 

Notícies relacionades: 
– El conseller d’Empresa no tanca la porta al desdoblament de la variant de la C-37 al seu pas per les Preses i la Vall d’en Bas
– Els alcaldes demanen a les entitats econòmiques respecte per l’acord arribat sobre la variant
-El conseller de Territori i Sostenibilitat advoca pel consens sobre la variant a la reunió mantinguda amb les entitats empresarials