Noves jornades de donació de sang a Olot

Els propers dies a Olot es tornaran a fer jornades de donació de Sang. L’hospital serà el centre principal on es podran fer les donacions, però com és habitual, els donants també es podran dirigir als casals de Bonavista i Sant Roc.

En aquests moments els hospitals de Catalunya disposen de la sang necessària per a 8 dies. Aquest és un nivell correcte, però podria ser més elevat. Per aquest motiu a la Garrotxa es realitzaran tres jornades de donació de sang. Demà i dissabte es faran a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. Divendres els donants podran anar-hi entre les 16h i les 21h del vespre mentre que dissabte es farà jornada de matí i tarda, de 10 a 2/4 de 2 i de 4 a 2/4 de 9 del vespre. Dilluns la jornada es traslladarà a dos barris d’Olot. Des del casal de Bonavista i des del de Sant Roc. Es podrà donar entre les 6 i les 9 del vespre. Tot i que hi ha reserves per 8 dies, hi ha alguns grups sanguinis dels que el nivell és més baix i calen més donacions. És el cas del grup A-, que hi ha sang per a 5 dies, o el B- i el AB- que hi ha reserva per a 6 dies. També fa falta sang del grup O-.

 

Notícies relacionades: 
– En les tres campanyes de donació de Sang d’aquest cap de setmana a la Garrotxa s’han recollit 266 bosses

x