Les entitats empresarials esperen que s’imposi la necessitat de desdoblar la variant al seu pas per les Preses i la Vall d’en Bas

Aquesta setmana han pogut escoltar a Olot Televisió com el conseller d’Empresa, Jordi Baiget, es negava a tancar la porta a les demandes de les entitats empresarials per desdoblar la variant de la C-37 al seu pas per les Preses i la Vall d’en Bas. És més, es mostrava partidari de fer la via de manera que s’hi puguin asfaltar nous carrils si es fa necessari. L’última paraula del conseller de Territori, però, es troba de la banda de l’acord amb els alcaldes per construir un sol carril per banda. Les entitats empresarials de la Garrotxa esperen que la necessitat del 2+2 s’imposi tard o d’hora.

Les associacions empresarials de la Garrotxa valoren positivament la prioritat que el Govern atorga a la variant de la C-37 a la Vall d’en Bas, les Preses i Olot. Seguiran defensant els dos carrils per banda en tot el seu traçat tot i l’acord entre el Govern i els alcaldes perquè sigui d’un sol carril per banda al seu pas per les Preses i la Vall d’en Bas. Els empresaris creuen que finalment la necessitat farà necessari el desdoblament de la via.

 

Notícies relacionades:
– L’alcalde de la Vall d’en Bas assegura que amb Territori només han parlat d’una variant amb un carril per banda i que res no ha variat
– El conseller d’Empresa no tanca la porta al desdoblament de la variant de la C-37 al seu pas per les Preses i la Vall d’en Bas
– Els alcaldes demanen a les entitats econòmiques respecte per l’acord arribat sobre la variant