L’Oficina de Consum de la Garrotxa alerta d’anàlisis d’aigua enganyoses

L’Oficina de Consum de la Garrotxa alerta d’empreses que fan anàlisis d’aigua enganyoses a la comarca. Ja fa dues setmanes que reben avisos que una empresa intenta fer-los a Olot i ahir en van rebre de la Vall de Bianya i Sant Joan les Fonts. Aquesta empresa truca al domicili particular dient que els tècnics aniran a fer l’analítica de l’aigua del seu carrer i que els hauran de deixar agafar una mostra de l’aigua de l’aixeta. Des de l’oficina de consum s’informa que no hi ha tècnics municipals que recullin mostres d’aigua per les cases i que aquests trucades provenen d’empreses privades que fan servir aquests arguments amb finalitats comercials i per tant es recomana no deixar-los entrar a casa. L’oficina recorda que disposem d’un termini de 14 dies naturals per desistir de qualsevol contracte fet a domicili.

x