Olot manifesta el seu suport a l’alcaldessa berguedana, Montse Venturós, amb una concentració davant l’Ajuntament

La ciutat d’Olot ha volgut mostrar el seu suport a l’alcaldessa de Berga, Montse Venturós, detinguda aquesta matinada per no comparèixer als jutjats després de penjar l’estelada al consistori de Berga.

‘Mai caminareu sols’ amb aquest lema les entitats independentistes de la Garrotxa i els olotins han volgut mostrar el suport a l’alcaldessa berguedana, Montse Venturós detinguda aquesta matinada.

Desenes de persones han assistit en aquesta concentració davant el consistori olotí, i l’estelada ha presidit el balcó de l’Ajuntament d’Olot durant la mostra de suport. L’acte ha estat organitzat per l’ANC d’Olot, Òmnium Garrotxa i Estelada 2014 que han reiterat que es mobilitzaran les vegades que faci falta. La concentració ha acabat amb el cant de l’himne nacional de Catalunya entonat pels organitzadors i el públic

x