Olot Televisió emetrà en directe l’Elecció i Proclamació de la Pubilla i l’Hereu d’Olot i la Garrotxa

Demà dissabte 5 de novembre la Garrotxa assistirà a una nova proclamació de la Pubilla i l’Hereu d’Olot i la Garrotxa. Serà un dia important per a la cinquantena de nois i noies que aquest any representen els barris d’Olot i els pobles de la Garrotxa, però també ho serà per al món del pubillatge garrotxí en general. Els actes comencen a les 6 de la tarda amb la presentació de les pubilles i els hereus al Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Olot. Rosa Maria Teixidor, portaveu del Centre d’Iniciatives Turístiques, entitat organitzadora, ha recordat aquest divendres al plató de Les Notícies que es tracta d’un acte obert a tothom. Dissabte a les 6 de la tarda, els hereus i les pubilles rebran les primeres mostres d’ànim i de suport per representar els seu barri o poble i, qui sap, després de demà a la nit, la capital de la Garrotxa o tota la comarca.

A la nit, al restaurant la Deu tindrà lloc el sopar d’elecció i proclamació de la pubilla i l’hereu d’Olot i de la Garrotxa. L’actuació musical anirà a càrrec de Brothers Band. Rosa Maria Teixidor ha destacat que aquest any el veredicte i la proclamació es podran seguir en directe des de casa a través d’OLOT TELEVISIÓ, a partir de les 11 de la nit. Teixidor ha acabat agraïnt als representants dels barris d’Olot i els pobles de la Garrotxa la seva implicació, que fa possible els actes de l’Elecció i Proclamació de la Pubilla i l’Hereu d’Olot i la Garrotxa.

 

Notícies relacionades:
– Les Pubilles i els Hereus dels barris d’Olot i d’altres municipis de la Garrotxa celebren la jornada de convivència abans de ser proclamats
– Joan Xancó Demunt i Lia Badosa Serrat són els nous Hereu i Pubilla de la Garrotxa del 2015
– David Anglada Font i Helena López Plana són els nous Hereu i Pubilla d’Olot 2015

x