Olot acull el festival d’arts escèniques ‘El Més Petit de Tots’ per a nens i nenes de 0 a 5 anys aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana, el Teatre Principal d’Olot presenta dos espectacles destinat a nens i nenes de 0 a 5 anys, en el marc de la 12ena edició del festival d’arreu de Catalunya, ‘El Més Petit de Tots‘. Dissabte actua la companyia holandesa ‘Dansmakers’ i diumenge i dilluns, Imaginart amb l’espectacle ‘Little night’.

El Festival Internacional d’Arts Escèniques per als més petits, ‘El Més Petit de Tots’, arriba a la seva 12ena edició i presenta, per aquest cap de setmana i dilluns, dues obres al Teatre Principal d’Olot. La companyia holandesa ‘Dansmakers Amsterdam’ ha ofert aquest dissabte dues representacions de l’espectacle ‘Ondersteboven’, ‘Capgirat’ en català, per a mainada de 2 anys. Unes dues centes persones han pogut veure l’espectacle i la companyia, formada per la ballarina i coreògrafa Gaia Gonnelli i el músic Wiebe Gotink, ha distret els més menuts amb el llenguatge universal de la música i la dansa. La companyia holandesa ja va actuar el 2014 al festival, però mai fins ara havia vingut a Olot.

Diumenge 6 i dilluns 7, la companyia Imaginart representarà l’obra ‘Little night’, una producció del mateix festival de l’any 2014. ‘El Més Petit de Tots’ pretén mostrar als més menuts les millors produccions d’espectacle infantil de l’àmbit nacional i internacional. El festival es fa a 11 localitats i a 14 teatres diferents del 5 al 20 de novembre.