Els veïns i veïnes del barri de Les Planotes celebren la Castanyada amb tallers infantils i un concurs de pastissos

La Castanyada es celebra una setmana més tard al barri olotí de Les Planotes.  Per quart any, una seixantena de veïns i veïnes del barri van reunir-se dissabte per celebrar la Castanyada, amb tallers infantils, un concurs de pastissos i la companyia musical dels Grallers de Malagrida.

Les castanyes es couen una setmana més tard al barri de Les Planotes. Per quart any consecutiu els veïns i veïnes d’aquest barri olotí van fer pinya al parc de Les Planotes per celebrar la Castanyada. El costum de fer-ho una setmana més tard assegura la participació de tot el veïnat. La jornada va ser organitzada per l’Associació de Veïns del barri i va comptar amb tallers per els més petits i un concurs de pastissos. Els Grallers de Malagrida van posar la música en una jornada de les que fa barri.