El Club Hoquei Olot perd a casa davant el Capellades Hoquei Club en un partit on els olotins mereixien més (2-3)

El Club Hoquei Olot va perdre a casa contra el Capellades Hoquei Club per 2 a 3, en un partit on els homes de Gerard Pujol van merèixer més. Els últims minuts van ser frenètics i els visitants van aprofitar una falta directa per emportar-se els 3 punts.

El  Club Hoquei Olot va començar amb bon peu el partit contra el Capellades Hoquei Club. Adrià Piera avançava els olotins amb un tir llunyà als 13 minuts de partit. La reacció dels visitants no tardaria en arribar. 2 minuts després el Capellades empatava el partit. El Club Hoquei Olot no va abaixar els braços i a 7 minuts del final de la primera part es va tornar a avançar mitjançant una contra ràpida d’Adrià Piera. L’equip dirigit per Gerard Pujol se n’anava al descans amb un 2 a 1 a favor.

El Club Hoquei Olot mantindria el resultat fins als últims 10 minuts, quan el Capellades va agafar la iniciativa i va empatar el partit a 2. Els locals no van poder aprofitar una falta directe i en canvi els visitants no van perdonar i van fer pujar el 2 a 3 al marcador. Als instants finals els olotins no van parar d’assetjar la porteria del Capellades però la fortuna va estar de la banda visitant. Al final 2 a 3 pel Capellades, en un partit on el Club Hoquei Olot va fer mèrits per acabar amb un resultat més positiu.

Notícies relacionades: 
– El CPH Olot perd 1 a 7 contra el CH Palafrugell en el torneig d’hoquei de les Festes del Tura
-El Club Hoquei Olot arrenca amb bon peu la temporada guanyant per 5 a 2 el Ripoll

x