Déu n’hi Duo presenta el seu llibre-disc, escrit pel periodista Joan Oller, davant d’unes 300 persones a la sala El Torín

La coneguda banda olotina ‘Déu n’hi Duo’ va presentar dissabte el seu llibre-disc ‘Déu n’hi Duo…i encara gràcies!’, escrit pel periodista Joan Oller. Unes 300 persones van assistir a la presentació a El Torín. El duet va interpretar algunes cançons com ‘Aulot é molt verd’.

Carles Fontfreda i Antoni Brossa, més coneguts com en Carlus i en Vesper, van presentar ahir al vespre el seu llibre-disc ‘Déu n’hi Duo…i encara gràcies!’, del periodista Joan Oller i editat per Llibres de Batet. La sala El Torín estava plena de gom a gom i unes 300 persones van assistir a l’acte. Els cantautors d’Olot han publicat enguany el llibre sobre els seus 37 anys de trajectòria, tot i que ja fa 10 anys que ho estaven preparant amb Llibres de Batet i Oller. ‘Déu n’hi Duo…i encara gràcies!’ no és només un llibre, també conté un disc i un DVD.

Després de la presentació del llibre amb els editors, el periodista Joan Oller i el crític musical, Xevi Planas, els cantautors van interpretar algunes cançons acompanyats de la Principal de Salarsa. No va faltar la cançó ‘Aulot é molt verd’. Amb els ‘Déu n’hi Duo’ acaba el cicle de cantautors, programat des d’Olot Cultura per aquesta tardor.

Notícies relacionades:

Olot homenatja el cantautor occità Georges Brassens en motiu del 35è aniversari de la seva mort
El cantautor Roger Mas presenta el seu novè disc, titulat ‘Irredempt’, al Teatre Principal d’Olot
Paula Valls i la seva banda presenten el seu primer disc ‘Black and White’ a la sala El Torín